Programma

Oranjeontbijt

Traditiegetrouw begint het feest ‘s morgens met het oranjeontbijt, aangeboden door de Ondernemersvereniging Annen. Dit is een terugkerend festijn, dat ongeveer in 1990 bedacht is door de Ondernemersvereniging ANNO om hun klanten te bedanken voor hun klandizie. Het oranjeontbijt vindt plaats op de Brink en is gratis. Het begint om 8.30 uur.

Vrijmarkt

De vrijmarkt op de Brink in Annen begint om 09.00 uur en duurt tot 11.00 uur. Je bent vanaf 8.30 uur welkom om je stand in te richten. Je kunt je melden bij één van de vrijwilligers die je je plek zullen wijzen. De markt is bedoeld voor gezinnen uit Annen die hun spulletjes willen verkopen. Het verkopen van nieuwe spullen is ook niet toegestaan.

Vossenjacht

De vetste zoektocht van Annen voor de lagere school kids, de Vossenjacht, komt na het succes van vorig jaar weer terug. Je mag de vossenjacht alleen lopen, met je vader of moeder of in een zelf gevormd groepje van maximaal 6 personen. De vossenjacht start om 11:00 vanaf de Brink. De Vossenjacht eindigt om uiterlijk 13.00 uur. Je hebt dus maximaal 2 uur de tijd alle vossen te vinden.

Op het onderstaande kaartje kun je het gebied zien waar de vossen zich bevinden:

Auto oriënteringsrit

Speelplein

Het speelplein is bedoeld voor kinderen van de basisschool. Er zijn verschillende dingen te doen: er is een stormbaan, een springkussen en je kunt een ritje met de brandweerauto. Uiteraard is er ook genoeg te eten! Het speelplein is van 13:00 – 15.00 uur geopend.

Podiumprogramma

Op het podium gaat de 2Enjoy Coverband optreden coverband en zorgt DJ Rodrygo voor muziek.

Horecaplein

Tegenover het podium is het horecaplein te vinden. Dit plein wordt, zoals ieder jaar, bemand door de mensen van VV Annen. Op het horecaplein wordt gebruik gemaakt van muntjes. Deze muntjes zijn te koop bij de vrijwilligers van Vrienden van Oranje op het horecaplein.