Programma

In verband met het Corona-virus is Koningsdag Annen op de Brink op maandag 27 april helaas afgelast. De organisatie vindt dit heel jammer, maar we gaan er met z’n allen voor om Koningsdag 2021 dubbel en dwars (en vooral gezond) over te doen! Vanzelfsprekend wordt de donateursbijdrage dit jaar niet geïncasseerd.

Als er nog vragen of opmerkingen zijn, je kunt ons bereiken via Messenger of anders via: info@koningsdagannen.nl.

Fotowedstrijd

We organiseren dit jaar wel een leuke fotowedstrijd, met veel leuke prijzen!

Maak een leuke, vrolijke of gekke foto van jezelf of je gezin tijdens Koningsdag = Woningsdag op maandag 27 april. Laat zien dat je deze dag niet zomaar voorbij laat gaan. Zet de foto op de tijdlijn van onze Facebookpagina en wij kiezen maar liefst 8! winnaars. De trekking vindt plaats om 20.00 uur ’s avonds.

De 1e prijs: met je gezin kanoën bij Breeland
De 2e prijs: een waardebon van €30 om te besteden bij Di Lucca
De 3e prijs: een waardebon van €20 om te besteden bij snackbar De Grutter
De 4e prijs: een waardebon van €20 om te besteden bij snackbar d’Anner Oele
De 5e prijs: een waardebon van €15 om te besteden bij Bakker Pots
De 6e, 7e en 8e prijs: een Anno-voucher van € 15 te besteden bij een ondernemer in Annen naar keuze.

Zo maken we er toch nog een beetje een leuke dag van samen! Doe je mee?!

Oranjeontbijt

Traditiegetrouw begint het feest ‘s morgens met het oranjeontbijt, aangeboden door de Ondernemersvereniging Annen. Dit is een terugkerend festijn, dat ongeveer in 1990 bedacht is door de Ondernemersvereniging ANNO om hun klanten te bedanken voor hun klandizie. Het oranjeontbijt vindt plaats op de Brink en is gratis. Het begint om 8.30 uur.

Vrijmarkt

De vrijmarkt op de Brink in Annen begint om 10.00 uur en duurt tot 12.30 uur. Je bent vanaf 9.30 uur welkom om je stand in te richten. Je kunt je melden bij één van de vrijwilligers die je je plek zullen wijzen. De markt is bedoeld voor gezinnen uit Annen die hun spulletjes willen verkopen. Het verkopen van nieuwe spullen is ook niet toegestaan.

Sport- en spelplein

Het sport- en spelplein bestaat uit twee delen: het sportplein is bestemd voor de sportverenigingen uit Annen en omgeving die hun sport willen promoten. Hiervoor organiseren ze activiteiten die je vrijblijvend uit kunt proberen, alleen of met je vrienden! Het speelplein is bedoeld voor kinderen van de basisschool. Er is een speciaal peuterplein, maar er zijn ook verschillende (uitdagende) attracties te vinden voor de oudere kinderen. Daarnaast zijn er ook verschillende dingen te doen; zo kun je cakejes versieren, eendjes vangen, je laten schminken, bumperballen spelen en is er een ballonnenclown. Uiteraard is er ook genoeg te eten! Het sport- en speelplein is van 11.30 – 15.00 uur geopend.

Podiumprogramma

Horecaplein

Tegenover het podium is het horecaplein te vinden. Dit plein wordt, zoals ieder jaar, bemand door de mensen van VV Annen. Op het horecaplein wordt gebruik gemaakt van muntjes. Deze muntjes zijn te koop bij de vrijwilligers van Vrienden van Oranje op het horecaplein.