Programma

Het programma op zaterdag 27 april ziet er als volgt uit:

08.30 – 10.00 uurOranjeontbijt
10.00 – 12.30 uurVrijmarkt (opbouw vanaf 9.30 uur)
11.30 – 15.00 uurSpeel- en sportplein
12.30 – 17.00 uurPodium
15.00 uur Patattafel
15.30 uurEinde kinderprogramma
17.00 uurEinde podium

Oranjeontbijt

Traditiegetrouw begint het feest ‘s morgens met het oranjeontbijt, aangeboden door de Ondernemersvereniging Annen. Dit is een terugkerend festijn, dat ongeveer in 1990 bedacht is door de Ondernemersvereniging ANNO om hun klanten te bedanken voor hun klandizie. Het oranjeontbijt vindt plaats op de Brink en is gratis. Het begint om 8.30 uur.

Vrijmarkt

De vrijmarkt op de Brink in Annen begint om 10.00 uur en duurt tot 12.30 uur. Je bent vanaf 9.30 uur welkom om je stand in te richten. Je kunt je melden bij één van de vrijwilligers die je je plek zullen wijzen. De markt is bedoeld voor gezinnen uit Annen die hun spulletjes willen verkopen. Het verkopen van nieuwe spullen is ook niet toegestaan.

Sport- en spelplein

Het sport- en spelplein bestaat uit twee delen: het sportplein is bestemd voor de sportverenigingen uit Annen en omgeving die hun sport willen promoten. Hiervoor organiseren ze activiteiten die je vrijblijvend uit kunt proberen, alleen of met je vrienden! Het speelplein is bedoeld voor kinderen van de basisschool. Er is een speciaal peuterplein, maar er zijn ook verschillende (uitdagende) attracties te vinden voor de oudere kinderen. Daarnaast zijn er ook verschillende dingen te doen; zo kun je cakejes versieren, oud-Hollandse spelletjes spelen en slijm maken. Uiteraard is er ook genoeg te eten! Het sport- en speelplein is van 11.30 – 15.00 uur geopend.

Podium

De koepel op de Brink wordt dit jaar weer omgetoverd tot een echt podium! Op dit podium zijn afwisselende optredens te zien. Bij voldoende deelname vindt de tweede editie van Annen’s got Talent plaats, zijn er verschillende bands te horen en zijn er optredens van dansscholen te zien.

Horecaplein

Tegenover het podium is het horecaplein te vinden. Dit plein wordt, zoals ieder jaar, bemand door de mensen van VV Annen. Op het horecaplein wordt gebruik gemaakt van muntjes. Deze muntjes zijn te koop bij de vrijwilligers van Vrienden van Oranje op het horecaplein.